közÉPember

Kell egy ország ahol jó élni. Nem olyan ahol mindig igazunk lehet, hanem ahol meg tudunk egyezni arról, hogy merre menjünk közösen. Ha közben igazunk van az egy jó dolog. Ha megy az ország szekere arra amerre akarjuk és közben egyre többen jól érzik magukat akkor az nagyon jó!

2012.08.03. 20:47 közÉpEmber

Csak úgy kép nélkül!

Nem lehet csak úgy elmenni az olimpia mellett. Sport, verseny és kiábrándulás. Ezen vacak szavak árnyékában jöttem rá, hogy továbbra sem értem a nőket. Most egyet, de úgy igazából idáig sem az épp mellettem lévőt.

Most nézem a sportot és jövök rá appró dolgokra. De tiltakozik lényem egésze a verseny ellen. Talán a kor, talán a lustaság mondatja velem, hogy inkább csak a medence oldalán heverészve nézném miként siklanak el mellettem a versenyzők és talán csak gyönyörködnék bennük? Mozgásukban és a harmóniában amit a test mozdulatai és a fröccsenő víz jeleznek. 

Azért továbbra is mocorog bennem élet. De csak lóbálom a lábamat és várok. Mire? Fogalmam sincs. Képem se volt hozzá...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepember.blog.hu/api/trackback/id/tr784694680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása