közÉPember

Kell egy ország ahol jó élni. Nem olyan ahol mindig igazunk lehet, hanem ahol meg tudunk egyezni arról, hogy merre menjünk közösen. Ha közben igazunk van az egy jó dolog. Ha megy az ország szekere arra amerre akarjuk és közben egyre többen jól érzik magukat akkor az nagyon jó!

2012.02.23. 22:05 közÉpEmber

Ez is eljött: "Jobbik"-os blog...

Címkék: Jobbik EU Feljelentés

gyongyosi_marton_1.jpgGondolkoztam egy frappáns bekezdésen. A megfelelő verzió hiányában "a f.szm is kivan" és a "hát, virítanak szépen" között őrlődtem és már éppen beugrottam volna a forró fürdőbe feledve nemzetünk testét ért marást, de nem hagyott nyugodni a gondolat. Veszélyben a haza! El van árulva! stb, stb...

Kivert a hideg a gondolatától is, hogy szépséges rovásírásunk pont most veszne a feledés homályába, mikor elkövetkező generációk épp készülnek azt jó kedvvel, a Jobbik párttal és a néppel együtt elsajátítani. Kárba veszne az igyekezet, mellyel makói őstermelők NATO gépek és kém műholdak szemei elől is álcázva termelik foghagymáikat, hogy azokkal elárasszák Kína és India piacait. Már csak egy paraszt hajszál választott el minket eme remek pillanatoktól és ekkor jön ez a Zandor és elárul bennünket. Itt a vég!

Kiakadásom oka eme lenti remek:

Büntető-feljelentést tesz a Jobbik ismeretlen tettes ellen, mivel tegnap az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy függesszék fel Magyarország kohéziós támogatására, illetve felzárkóztatására szánt összeget, mintegy 495 millió eurót – mai árfolyamon számítva 143,5 milliárd forintot.

A Jobbik álláspontja, hogy Andor László az elmarasztaló döntés támogatásával elkövette a hazaárulás és a hűtlenség bűntettét, mivel súlyosan veszélyezteti az ország függetlenségét és ezáltal alkotmányos rendjét. Egyszerűen felháborító, hogy Andor a bizottság ülésén részt sem vett, ám véleményét - amely támogatta a magyar támogatások felfüggesztését - előre elküldte a bizottság részére írásban. Újságírói kérdésre, mely szerint igazságos, méltányos és arányos volt-e a büntetés, Andor László egyértelműen igennel felelt - fejtette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Adva van tehát egy darab Andor László. Leltári címkéjén az "Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa" megszólítással. Tudja fene, az enyémnél hosszabb és valószínűleg nehezebb posztot takar.

Adva van egy helyzet. A fent említett egyén, munkája végzése közben egyetértett valamivel. Bizonyosan nagy hatalmú lehet ezen egyén mert tettével úgymond: "súlyosan veszélyezteti az ország függetlenségét és ezáltal alkotmányos rendjét". Ácsi! Ha befúj a bíró egy lest, akkor feljelentjük hazaárulásért? Tudtommal sokkal több bajt okoznak vesztes meccs után őrjöngő huligánok, mint brüsszeli hivatalnokok.

Valamint: Adva van egy név és érkezik a hivatalba egy feljelentés ismeretlen tettes ellen? Nem tudnak olvasni, vagy ennyire hülyék? Magyarország 2012-es költségvetésében 71 milliárd forintot szán bíróságok, és 31,5 milliárd forintot ügyészségeinek működtetésére.További 220 milliárd forintot pedig a rendőrség működésére. A bírósági statisztikák szerint 2010-ben bíróságaink 1,4 millió ügyet zártak le. Ez ügyenként kb. 226 ezer költséget jelent. Ennyi pénzt sikerült kedvenc nemzeti zigótáinknak el-pöfögtetni a semmibe. Gratulálunk, minden adófizető nevében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepember.blog.hu/api/trackback/id/tr574188097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása